čtvrtek, května 24, 2007

Kdo zastaví rozjetou mašinu jménem Košutka „A“?

Včera 23.5.2007 jsme úspěšně prodloužili jarní vítěznou sérii v zápase s Letnou na pět vítězství v řadě a snad se tak již definitivně zbavili sestupových starostí. Naopak, tým si upevnil z podzimní části značně pošramocené sebevědomí a začínáme věřit v konečné umístění do první čtyřky.
Vraťme se však k průběhu zápasu, který patřil zcela určitě k těm jednodušším, i když vstup do utkání se nám ostatně jako vždy, ne zcela vydařil. Tentokrát bychom vše mohli přičíst na vrub důkladné předzápasové přípravy, kterou jsme v žádném případě nepodcenili a v hojném počtu se sešli již více jak půl hodiny před zahájením zápasu. Náš přístup by se zdál zcela profesionální, pokud bych nezmínil, že příprava proběhla v hospůdce nad pivem a několika panáky a končila jen pár minut před zahájením zápasu :-). Nicméně, po nevydařeném úvodu se nám s vypjetím všech sil podařilo otočit nepříznivý průběh 1. setu a v dramatické koncovce zvítězit. To se ukázalo jako rozhodující pro další průběh zápasu, který se již víceméně odehrával pod naší taktovkou. I přesto, že jsme podali pouze „průměrný“ výkon se nám podařilo tým Letné „B“ přehrát a zvítězit na jeho půdě v poměru 3:0 na sety.
Dalším soupeřem nám bude v úterý 29.5 tým Unionu „B“, který přivítáme na domácím hřišti. Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce a s přihlédnutím k našim jarním výkonům se od tohoto zápasu očekávají další dva body za vítězství. Přejme si tedy, aby se zmíněná očekávání naplnila a my se mohli i po dalším zápase ptát: „Kdo zastaví rozjetou mašinu jménem Košutka“?


Sestava: Rudas, Chudáček, Padrta, Cubr, Ryška, Pytelka, Šnejdar

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

jojo neni to vubec spatny tohleto jaro, ted sem si vzpomel jaxe vcera tomas lekl ty trojky co sem mu tam naserviroval a malem si zlomil kolena a hodil slusnej slajd heheheheeeee

Anonymní řekl(a)...

Kdo psal clanek ??? Dobry ... jinak Tomas proste pred zapasem pit nemuzu to je jednoznacny !!! Vyzdvihl bych jeste hojnou ucast po zapase v hospůdce i s holkama z "B"čka. Pic Michal

Anonymní řekl(a)...

Včera jsem ještě prohlídl tabulku a pořád existuje možnost, ikdyž už asi jenom silně teoretická, aby jsme skončili s 22 body poslední a všechny tři družstva, kteří jsou zatím v tabulce za náma, s 23 body na 6-8 místě.
Jestli se nám podaří úterní zápas vyhrát už nemůžeme být poslední ani teoreticky. Budeme mít minimálně 23 bodů a Union maximálně 22.

Anonymní řekl(a)...

tak to hustej propocet ... ja zase zjistil, ze kdyz vsechno vyhrajeme a relativne dobre dopadnou ostatni zapasy, muzeme byt i treti ... no nic ,,, pic M.

Anonymní řekl(a)...

Malá oprava
Ne Union, ale jeden ze tří družstev (Skvrňany, Doubravka, Union) může mít už jenom max. 22 bodů.

Anonymní řekl(a)...

Rozbor hry po zapase byl fakt dobrej :), ale do příště si asi pořídím na kolo postranní kolečka. Včera to kolo bylo lehce nestabilní :)

Anonymní řekl(a)...

článek je dobrej, obzvášť nadpis se mi líbí :).Už se těšim, až seřežem Union....

Ondra Cubr řekl(a)...

No to jsem zvedav jestli je porazime vsechny