úterý, května 22, 2007

4. zápas na jaře = 4. VÍTĚZSTVÍ !!!

Dnes 22.5.2007 odehrálo naše "A" mužstvo velmi náročný zápas se zkušeným týmem Bílé Hory "B". Úvodní set, se po "typickém" začátku podařilo dotáhnout do úspěšného konce 27:25. Následující 2 sety se nám nepodařilo vyhrát, hlavně díky velkému zlepšení, hry v poli, soupěře. I když oba sety skočily pouze nejtěsnějším rozdílem : 24:26 a 23:25. Do čtvrtého setu jsme vstoupili s velkým nasazením, ale bohužel soupeř nás eliminoval výbornou obrannou hrou a chytrou hrou v útoku. Do stavu 16:20 to s námi vypadalo zle. Díky úspěšným a riskatním podání (Romana Š.) a kolektivní a obětavé hře v poli jsem dokázali obrátit na 22:20 a tento stav už jsme dotáhli do vítězství v setu 26:24. Následující tie-break už byl otázkou vůle po vítezství. Celý set byl velmi vyrovnaný a nám, díky troše sportovního štěstí a kolektivnímu výkonu, se podařil vyhrát 15:13.
Oceňuji výkon celého mužstva jako kolektivu.
Sestava : Rudas, Chudáček, Šnejdar, Cubr, Ryška, Padrta, Pytelka.

Díky, díky, díky ... jen tak dál : Michal T.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

POZOR POZOR!! Tedka sem koukal do tabulky a po 11ti zápasech ztrácíme na druhý místo JENOM 2 body, takže pokud Kaznějov nebo Vodní stabvy 2x zaváhají(spíš 3x máme špatný skore) tak můžeme být i v top3! Tak jen do toho a udržme si jarní neporazitelnost i v dalších zápasech :)

Anonymní řekl(a)...

tabulka je cela zmatena...ale vypada ted moc pekne :) parada

Anonymní řekl(a)...

Tak dnes zlepsime taky trochu to skore a vyhrajem radeji 3:0. Zahrat si muzem nekdy jindy :)

Anonymní řekl(a)...

Tak Slavie zařízla Kaznějov a ten ještě hraje s náma a Vodníma stavbama....takže pokud vše vyhrajeme máme reálnou šanci být i 3. :)

Anonymní řekl(a)...

no jo ... ale my se max na ten Kaznejov muzeme dotahnout kdyz ho porazime ... ale na skore budeme fpici ... kazdopadne dneska tu letnou musime dat ... Michal T.

Anonymní řekl(a)...

to je furt kecu, kdybyste radsi sehnali ty sponzory..nevychazi mi rozpocet na pivo ;)

Anonymní řekl(a)...

Tak k tem sponzorum dnes mi slibil otec 3.000,- / rok a další snad dobře dopadnou s Jirkou Ryškou. Pic a shánějte taky a nemějte jenom k tomu kecy !!!!! Čus Michal

Anonymní řekl(a)...

Kratuluji, kratuluji fšem!!!
Jen tak dál.
PS: jak píše Michal fpici, no ale tam je taky pěkně:o)...
PSS: Když seženu sponzora zajistíte mi místo vsestavě:o). HaHa jenže já ho stejně asi nesženu.
Tom "B"

Anonymní řekl(a)...

je to v prdeli